Type to search

Monden Noua generatie Stiri

Interviu de vacanță cu Paul Ananie

TraditionalTV sept. 07
Distribuie pe Social Media:
 •  
 •  
 •  
 •  
 1. Autoportret
  Natural. Și oleacă amuzant, cred. Sper. 😅
 2. Cireașa de pe tort
  Pfuu… depinde cum ne raportăm. Am avut câteva “cireșe” până acum, dar în diferite domenii. Unul dintre cele mai importante momente, spiritual vorbind, a fost atunci când l-am primit pe Papa cu pâine și sare iar Sanctitatea Sa mi-a strâns mâna și mi-a oferit un rozariu. 🙂
 3. Pastila de râs
  Sunt multe… De la microfoane-n dinți la împiedicat în culise chiar înainte de a intra pe scenă 🤣.
 4. Personajul-cheie
  Alexandru Pugna. Multe îi datorez acestui om extraordinar. M-a luat sub aripa sa și m-a crescut enorm, profesional vorbind.
 5. Călcâiul lui Ahile
  Eu. Eu sunt principala mea barieră, mintea mea este cea care îmi pune piedici câteodată. Dar tot ea mă ridică și mergem mai departe!
 Paul Ananie, mereu în rimă perfectă cu veselie este originar din Vadu Izei dar, până să ajungem în Maramureș, îl găsim în spațiul virtual, în mijlocul comunității sale numeroase de urmăritori, cântând mai tot timpul-live, impecabil și cu dulceață.

 Dincolo de mediul online, unde deja s-a instalat ca un curent artistic cu răsunet ‘𝘎Ă𝘛𝘌𝘑‘, Paul Ananie animă petrecerile cu lume multă, realizează emisiuni Tv și își dedică timpul rămas tot muzicii, reinventând-o mereu în cele mai năstrușnice versiuni. Videoclipul melodiei sale ‘’Inimă, vreu să grăim’’ deschide o nouă perspectivă în industria videografică, fiind primul clip realizat în maniera unor desene animate din folclor, al unui artist popular din România. Și calitatea de lider de opinie a solistului maramureșean nu se rezumă aici, acesta fiind ‘’fredonat’’, ‘’citat’’ și ‘’integrat’’ în multe dintre activitățile celor care îi cunosc repertoriul și personalitatea.

 Și, ca să închei simetric acest scurt fragment de descriere, Ananie este mereu în rimă perfectă și cu prietenie, în virtutea căreia colaborările online se întâmplă. 

Articol realizat de Adelina Fulga

Etichete:

Lasa un comentariu