Type to search

Noua generatie Stiri

Interviu de vacanță cu Alexandru Brădățan

Distribuie pe Social Media:
  •  
  •  
  •  
  •  

1. Autoportret

Sunt un om care se bucură de viață, de realizări și de fiecare moment. Îmi place să TRĂIESC !

 2. ,,Cireașa de pe tort’’

Faptul că am ajuns până aici reprezintă mult pentru mine … emoțiile le-am trăit de multe ori și îmi doresc să fie mereu așa! 

De referință : anul 2008 – Trofeul Festivalului Mamaia,  dar și anul 2019 – 3 spectacole ‘’Alexandru Brădățan și invitații săi’’ alături de orchestra Lăutarii din Chișinău și maestrul Nicolae Botgros! 

  3. ,,Pastila de râs’’

Au fost multe, dar cel mai interesant și comic a fost în primii ani de cântec … eram la un spectacol și nu mi-am recunoscut melodia cântată de orchestră întrebând colegii a cui este noua melodie și toți îmi spuneau că eu urmez să cânt :)))) 

4. ,,Personajul-cheie’’

Dumnezeu mi-a fost alături prin familie și dna Maria Macovei. Succesul se datorează muncii, dar în mare parte publicului căruia îi mulțumesc. 

5. ,,Călcâiul lui Ahile’’

Când mergi pe drumul tău și îți urmezi calea  fără frustrări și te bucuri sincer de orice, obstacole nu  prea există! Îmi doresc să îmi fie calea ca și până acum!

Alexandru Brădățan, glas dulce bucovinean, așa cum imi place să îl prezint la evenimentele private, e un humorean pe cinste. 

     Publicul îi fredonează cu frenezie piesele, iar momentele sale artistice sunt adevărate tornade de aplauze și chiuituri, fie că-i vorba de un spectacol alături de renumita Orchestră ,,Lăutarii’’ din Chișinău, fie că-i vorba de o nuntă la Botoșani. Alexandru e mereu un artist electrizant care-ți stârnește bucuria jocului în orice dispoziție te-ai afla. Ne-am întâlnit acum mulți ani, în cadrul unui concurs de la Bucecea din Botoșani și, făcând un salt peste timp, găsesc același om și astăzi. Doar artistul a crescut asemenea unui brad(ățan) care își păstrează vitalitatea în ciuda intemperiilor și se distinge falnic în peisaj, indiferent de anotimp. 

Articol realizat de Adelina Fulga

Etichete:
Articolul precedent

Lasa un comentariu