Type to search

TRADIŢIONAL TV este un post de televiziune de muzică şi divertisment folcloric cu o viziune de prospeţime şi tinereţe menită să ţină toate generaţiile de telespectatori cât mai aproape de spaţiul tradiţional românesc.

Scopul şi interesul postului TRADIŢIONAL TV este de a furniza conţinut de calitate telespectatorilor care au rămas fideli în timp muzicii şi valorilor tradiţionale, dar şi de a atrage şi fideliza tinerii oferindu-le ultimele nouatăţi musicale şi emisiuni interactive, divertisment, reportaje cu invitaţi artişti şi personalităţi ale culturii româneşti.

Angajaţii postului TRADIŢIONAL TV respectă interesul public, interesele legitime şi drepturile cetăţenilor  şi nu afectează demnitatea şi imaginea publică a acestora.

Angajaţii postului TRADIŢIONAL TV trebuie să adopte un comportament bazat pe respect, imparţialitate, onestitate şi nediscriminare faţă de ceilalţi angajaţi, colaboratori, invitaţi, parteneri ai firmei.

Ne conformăm cu legea în vigoare şi precizăm că protejăm datele personale şi drepturile de confidenţialitate ale tuturor persoanelor care interacţionează cu postul de televiziune TRADIŢIONAL TV.

TRADIŢIONAL TV nu promovează violenţa, indiferent de forma acesteia.